climb6

Vandring, camping, guide for grunnleggende opplevelsesutstyr.

En av de beste tingene å risikere er utstyr. Enten du sykler på terrengsykling, kajakkpadling, fjellklatring eller utendørsutstyr, er det en del av opplevelsen. I denne artikkelen ser jeg på det essensielle med eventyrutstyr.

Gir er en del av moroa.

Noen av oss nyter livet på land med bare en pinne, men jeg tror de fleste av oss tror at dingser er en del av eventyret. Enten det er GPS for å finne ut hvor du skal, eller en komplisert selvjusterende hodelykt å se om natten, inkluderer eventyret for meg utstyr.

På dette punktet tror jeg noen gir er avgjørende.

Flytte rundt.

Uansett aktivitet, synes jeg å ha GPS, kart og kompass er en del av all moroa. Selv om navigering kan gjøres enkelt og bare med kompass og kart alene, er det veldig kult å registrere og holde turen din med GPS og gjennomgå den etterpå. Når du tror du kan være på rett spor, dobles GPS som en sunnhetssjekk.

Til elementene.

Det er ingen tvil om at komfortable og praktiske skjorter gir et godt eventyr. En del av ethvert eventyr bør være behagelig fottøy, høykvalitets svart super og pustende stoffer. En god sovepose gjør hele forskjellen for varm er ikke bra, for kald er ikke bra, legg noen ideer i en stil som passer til kroppen din.

La det bli lys.

Åpenbart er frontlykten kjernen i natteventyret, men lommelykten med den blinkende nødvinden er kjernen. Hvis batteriet er lenger enn forventet, kan batteriet dø plutselig, spesielt i kulde. Vindfakkel gir et godt nødalternativ som kan redde liv. I tillegg bør du øve deg på å lage ild og lage en lett. Den beste måten er å bruke en enhet som flint, som vil forårsake gnister.

Havne i trøbbel.

En viktig del av alt utendørsutstyr bør være et lite personlig førstehjelpsutstyr. Det er best å lage dine egne slik at du vet hvor mye det er. Skriv ned hva du bruker når du bruker den, slik at du enkelt kan legge den til.

Mange verktøy er det samme som reparasjonssett.

Det er ingen tvil om at sveitsisk hærkniv eller flerverktøy i Piren-stil er avgjørende for utendørsopplevelser. Når du forlater kjøretøyet i mer enn noen dager, må du kunne reparere utstyret ditt. Bær en liten båndrulle, som mytebryteren vil fortelle deg, du kan gjøre nesten hva som helst med det. Vil hjelpe deg med å reparere ødelagte gir.

Hydrering og vedlikehold.

Når du går utendørs er det viktig å ta med vann og mat. Å bære vann er en balanse mellom vekt og volum. Med et svært bærbart vannfilter vil du kunne konvertere det meste av vannforsyningen til drikkevann.

Selv om det er et ubegrenset antall turoppskrifter, blir vannet, frysetørkede grønnsaker og kjøtt blitt så populære. Den kan tilberedes i pakken innen 10 minutter og tilsettes med kokende vann.