climb7

Anbefaler utstyrsklatring Pico de Orizaba.

Anbefaler utstyrsklatring Pico de Orizaba.


For å nå toppen av Picco de Orizaba trenger du klatreutstyr av høy kvalitet. Det er dumt å prøve å klatre uten utstyr.

I det minste er det et spennende eventyr å klatre på isen i Pico de Orizaba i Mexico. Før du starter en reise en gang i livet, trenger du en serie profesjonelt fjellklatringsutstyr. Uten slikt utstyr vil du risikere livet ditt. Er du klar til å prøve Orizaba-toppmøtet?

Volcano Pico de Orizaba

Før du bruker tusenvis av dollar på utstyr for fjellklatring, må du vurdere treningsnivået ditt. Selvfølgelig, hvis du er en kammet potet, kan du ikke engang prøve fjellet! Det er ikke en enkel sak å klatre på noe fjell. Kroppen din må være på sitt beste for å håndtere stress, tretthet og høydeendringer. Å klatre i Orizaba er ikke som å gå i Central Park.Du vil navigere i løse steiner og store isete overflater, samt potensielt hardt vær, inkludert snøstorm og sterk vind, som er nok til å rive deg av breen og slå deg ned. Rockiness. Det høres interessant ut, ikke sant? Hvis treningsnivået ditt ikke er det beste, bør du revurdere ditt ønske om å matche Orizaba, i det minste til du kan få deg i en bedre fysisk tilstand.

Avhengig av hvordan du bestiller klatringen, trenger du kanskje veldig lite personlig utstyr eller hele Shebang. Hvis du har ansatt et selskap for å komme deg til fjells og ta vare på alle de grunnleggende nødvendighetene, trenger du kanskje ikke girene som er oppført nedenfor. Men hvis du har bestilt reiseruten selv og planlegger å ansette en lokal guide ved ankomst, må du kanskje kjøpe alt utstyret som er nevnt i denne artikkelen.

Når du prøver å klatre på breen, er skjorten din første forsvarslinje. I denne forbindelse bør du ikke bruke pengene dine på å kjøpe de beste klærne. Du trenger en varm lue som er lett nok til å passe i lommen, men komfortabel nok til å ha på hodet i flere timer. Du bør investere i balaklavas (ansiktsskjold), nakkeskjold, brebriller eller briller og frontlykter for senere bruk. Dette er den minimale skjorten du trenger å ta med.

Du bør investere i tre forskjellige par hansker – et par lette hansker, et par mellomstore hansker og et par tunge isolerende hansker. Kroppen din trenger minst tre lag med klær – et underlag, et isolerende lag, en isolert ekstremværspaka og et lett skall. Underkroppen din trenger samme lag med skjorte.

Sannsynligvis vil det viktigste utstyret være støvlene dine. Du må sørge for at den er veldig behagelig og funksjonell. De fleste klatrere bruker svært holdbare tursko av plast.

Kjøp Innerhansker fra Outnorth

I tillegg til skjorten din, trenger du også noen få utstyr, som er helt nødvendige for breklatring. Du må beskytte hodet når du faller eller faller fra bergarter. Hjelmen må være lett nok til å opprettholde en behagelig reise, men sterk nok til å takle de direkte effektene av uforutsette gjenstander. Du trenger en klatresele som er behagelig, lett og sterk.

Den neste på listen er krampen din; den vil bli bundet til støvlene dine, slik at du kan krysse isen tryggere. Vandring er en ekstra fordel for å hjelpe deg med fotfeste, utholdenhet og holder deg balansert mens du klatrer. Selv om det ikke alltid er nødvendig på Orizaba, men gruppe Calabina kan være nyttig. Hvis du ikke har ansatt en profesjonell guide for å hjelpe deg med klatringen, bør du i det minste konsultere en guide før du reiser. Profesjonelle guider kan gi deg en liste over nødvendig klatreutstyr.

Mest sannsynlig vil du tilbringe minst en natt på fjellet, så du må ta med grunnleggende campingbehov: soveposer, servise, toalettsaker, reisedokumenter og alt annet du kan ta med for å forbedre komforten.

Hvis kroppen din er i toppform og du er klar til å klatre, har du allerede investert i riktig utstyr for å klatre, sjansene er at du virkelig er klar til å bestige Orizaba! Selvfølgelig anbefaler Cheng Il at du ansetter en profesjonell guide! Lykke til!