climb3

Klatre Mount Kenya.

Jeg besøkte Kenya Mountain to dager før X Quality i fem dager.
Jeg forlot hjemmet mitt og dro til Nanyuki for å starte eventyret mitt, på en solrik dag med en vakker morgen.

Jeg kjørte til meg Matt’MATATU ‘på en turistminibuss i Kenya, og jeg gikk ombord i krysset mellom Accra Street og Accra Road i Accra Street klokka 8 om morgenen. Opp og ned er gatene travle, så bussen stopper, fordi mange mennesker drar til landet ved Salebit x Mass med familiene.

Reiser til Mount Kenya

Jeg er så heldig at en venn og guiden tok en afrikansk familieeventur og safaripark, ordnet for at jeg skulle bestille en tur med dem, og det var godt organisert.

Jeg er en venn av en høyt sinnende mann av flyplassdommeren som ‘en person’ Alberto, en veldig vennlig og seriøs fyr, han foreslo at jeg skulle ta turistfjellet som første gangs reisende i et afrikansk land, en idé, jeg er ikke imot det, så tydelig Som kenyaner vil han faktisk anbefale noe interessant og interessant, det vil aldri falme hukommelsen min.

Da vi tok av fra det travle området i indre byen, var jeg veldig redd for å være den eneste hvite mannen. Jeg var ikke sikker på sikkerheten min, men reiselederen min forsikret meg om at alt var bra, det var ingen grunn til panikk, jeg stolte på ham og Få tillit til å handle.

Noen minutter senere, klokka 8:30 om morgenen, dro vi til Thika i utkanten av byen, der det dyrkes et stort antall ananas av det amerikanske selskapet Del Monte. Et veldig stort land og vakkert syn, jeg kan ikke tro dets Afrika, fordi I livet mitt tror jeg Afrika er hele jungelen, men følelsen av slik grønn og frisk luft er utrolig for meg. Da vi var midt i Kenya og så på fjellene på avstand, i et område som heter MakuyuÓ, var utsikten over fjellene så nydelig, jeg kunne ikke tro følelsen og naturen og de vakre Jacaranda-trærne. Kaffetrær, grønnsaker og fersk frukt selges i veikanten.

Lesertur til Kenya

Da jeg skjønte at det sentrale Kenya var en dommer over jordbruk, så jeg virkeligheten til seriøse bønder, og tok tak i produksjonen på veikanten og solgte de plantede produktene som en måte å supplere inntekten deres, fordi vi har en Stedet kalt Kiangwachi stoppet en stund, og Ngwachi ble bedømt som en søtpotet. Jeg kan ikke tro at det ikke er noen kvinner, selv om noen få unge menn kom til bussen vår med en rekke frisk frukt, noen grønnsaker jeg aldri har sett i mitt liv, og min venneguide kjøpte noe frukt og vi spiste På vår måte er de virkelig veldig søte og billige.

Vi kjørte i bilen fordi vi klatret opp til en liten by som heter Kalaltina, som har et av de største friluftsmarkedene. Sjåføren vår kjørte gjennom den. Jeg så det selv. Det er virkelig et Det store markedet og all slags mat er veldig travelt. Jeg tror det virkelig er en markedsdag, selv om jeg ikke spør.

Vi fortsetter til byen Nyeri. Det er et veldig grønt område i Nyeri. Det er vakre trær, kaffe, te og andre avlinger av enorm brokkoli. Jeg har aldri sett Neris nasjonaløkonomi som gir en ganske fordeling i livet mitt. , Slik som i landbruket.

En time senere gikk jeg av bilen i en liten by som heter Nanyuki, og på det tidspunktet var jeg i ferd med å starte turen. Jeg ble arrangert for å bo på et hotell i sentrum, veldig rent og flatt med god mat og hyggelige mennesker. På den tiden møtte jeg en gruppe turister som også gikk fra toppen av fjellet til Isiolo, nord for South Yuki, til Samburu Park.

Jeg snakket med de reisende en stund, og de forsikret meg om underverkene på dette fjellet.

Jeg bestemte meg for å slappe av midt på dagen og spise middag halv seks om kvelden. Jeg ble med noen venner av reiselederen for en drink og et diskotek i en nærliggende bar. Det var flott.

Neste morgen, på grunn av spenning, sto jeg opp veldig tidlig. Etter frokost sjekket jeg ut hotellrommet og kom til basen i Kenya. Vi ankom klokka 10:30 og startet reiseruten vår. Det var kaldt, men halen var varm, og vi dro hele veien til Mamingdes Camp for natten. , Jeg spiste middag sammen, så på Bondas neste morgen, og kom så frem, jeg hadde kikkerten min og tok bilder med kameraet hele veien, fordi jeg så landet fra fjellet på julaften, jeg føler meg virkelig bra , Tusen takk til min reiseleder Mwangi.