climb2

Den mest effektive måten å gå på tursko på.

Når du velger tursko, bør du nøye vurdere mange ting for å unngå mulige problemer. Bare ta ordentlig hensyn til konsistente og komplette tursko, så får du noe fra dem i lang tid. Ulike modeller av tursko er tilgjengelige, og med den enorme besluttsomheten i markedet glemmer du dem raskt. Før du begynner å lete etter de rette turskoene ukontrollert, her er noen tips, den mest dyktige måten er å velge tursko.

seighet.

Klatrestøvler skal gi deg en beskyttet fjæring på forskjellige overflater under forskjellige værforhold. Slik at du kan nå målet ditt uten å rive senene eller bryte leggene. En sko med Gore-Tex-lag er verdt å anbefale, fordi den kan brukes under forskjellige værforhold og fortsatt pustende.

Klatresko må vare i ett tonn, og de blir ofte utsatt for massevis av press og må tåle utallige vanskeligheter. Vekten av tursko avhenger også av arrangement og klassifisering av tursko.

materiale.

Det ytre materialet skal være laget av solid materiale, for eksempel kuskinn, fordi det har fordelen av å være solid og tåler ganske lang tid. I alle fall bør det tas rimelig hensyn til skoenes troverdighet. Skinnsko er vanligvis tyngre, mer tilpasningsdyktige og mer pustende, men de er en solid venn, spesielt på lengre stier.

Det indre dekket skal være pustende og uten fuktighet. Et lett materiale bør brukes for å unngå å overbelaste skoene.

vent litt.

Den ytre kabelen består vanligvis av en blanding av elastikk og karbon. Jo tyngre elastisitet, jo strammere sklisikkerhet og grep på sålen. Karbon, og igjen, gjør den eneste gradvise rikdommen og riper tryggere, men bortsett fra at det blir mer og mer farlig. Det er også viktig med temperatur. Skosålene blir mildere i varmen, og det er vanskeligere å eksponere de harde elementene.

Innersålene til tursko kan effektivt utvise og bytte egnethet. Derfor, selv i tursko, kan de anbefalte innleggssålene brukes. Årsakene til å kjøpe innleggssåler er forskjellige. De hjelper til med å løse daglige problemer, som kule føtter og store sko.

For å få overlegen komfort, bør tursko øke vekten på sekken, spesielt på høye steder.

komfort.

Legitime tursko gir mange fordeler. Tursko gir brukeren en sjanse til å reise, og risikoen for sår reduseres. Tursko bør ikke være for stramme, og de skal heller ikke gi mye plass.

Når du bruker vanlig innbinding, bør klatreskoens hæl ikke gli sideveis eller gli oppover.

Flotte tursko med spesifikke sokker kan “slappe av”. De driver bort dampen som er utvist fra føttene i ferd med å utvide fysisk arbeid og gir følgelig jevn ventilasjon og tørrhet.

Sliren er bundet til skodekselet og fotområdet er helt lukket. De produseres ved hjelp av en slags klær som skal forhindre at vann, støv og jord kommer inn gjennom toppen av skorpionen. De inkluderer også garantier for at skoene ikke blir våte. De brukes mest i kalde og ujevne områder.

Størrelsen er riktig.

Det er viktig å bruke en helt rolig tursko. Den bakre delen av foten skal sitte på skograden, som kalles et støtstol, men tærne skal ha nok plass til å puste. Den ideelle måten å sjekke om hælen er riktig, er å bruke en løst sko. Ved anledning av lukking skyves fotens støtpunkt sidelengs, på dette punktet er skoen eller støtpunktet for bredt.

Når du går nedoverbakke, skal ikke tærne treffe den fremre delen av skoen, så det skal være en fingerbredde før tærne for å unngå å skade tærne.

Skopleie.

Det skal også huskes at sko må tas nøye vare på, og de mer mekanisk drevne skoene må vurderes. Før du kjøper, vennligst kontakt butikkforhandleren om hvilke vare du skal kjøpe.